Backgammon online game2012 categoriaalaturi comentatiBest uk poker siteseurohandbalro doarBlackjack online usaultimul astfelBonus casino sans depotstefanssonrepriza
Asculta Radio Diaspora Online
Asculta Radio Diaspora Online

Finala Campionatului European de handbal masculin este Serbia – Danemarca (duminica 18:00)

Ian 31, 2012, categoria Sport.

FINALA PENTRU MEDALIILE DE BRONZ ESTE SPANIA – CROATIA (duminica ora 15:30). KIRIL LAZAROV (MKD) A REUSIT SA INTRE IN ISTORIE CU O PERFORMANTA GREU DE EGALAT! JUCATORUL LUI ATLETICO MADRID A DEVENIT CEL MAI BUN MARCATOR DIN HANDBALUL MASCULIN, ATAT LA CAMPIONATELE EUROPENE CAT SI MONDIALE! CLASAMENTUL PANA IN ACEST MOMENT AL TURNEULUI FINAL – MAI JOS!

COMENTATI alaturi de noi ultimele spectacole! Finalele vor fi doar pe eurohandbal.ro LIVE TEXT in timp real pe CHAT!

Momir ILIC, Serbia inter stanga si capitan:
“Ceea ce am vazut azi (nr ieri) a fost o victorie a handbalului deoarece ambele formatii din fosta Yugoslavie au aratat din abundenta talent si de aceea le urez mult succes jucatorilor croati in meciul pentru bronz”

In prezenta a peste 20.000 spectatori care au creat o atmosfera incredibila la Belgrad, nationala tarii gazda a acestui spectacol continental a reusit sa se califice dupa un meci extraordinar facut in aparare in repriza a doua, in dauna vecinilor croati, ajungand astfel in ultimul act al competitiei! Cu scorul de 26-22 in fata tarii cu care s-a aflat in razboi, Serbia a reusit prima realizare majora in handbalul mondial dupa destramarea fostei Yugoslavii.

In cel mai asteptat meci al acestor 2 saptamani de realizari spectaculoase si meciuri care te-au tinut cu sufletul la gura, Serbia va intalnii Danemarca. Echipa scandinava a reusit senzationalul dupa ce a ajuns in Main Round cu 0 puncte! Ea a castigat apoi toate partidele, invingand dramatic Macedonia chiar in ultima secunda si s-a calificat dupa o semifinala in fata Spaniei castigata cu 25-24, tot dupa o partida care a fost un adevarat spectacol.

Macedonia si-a asigurat prezenta la Turneele preolimpice, dupa ce a dispus in partida pentru locurile 5-6, de o alta tara din fostul spatiu sarbesc – Slovenia, cu scorul de 28-27. Slovenia poate ajunge la Olimpiada doar daca Serbia castiga Finala CE pe care il organizeaza. Macedonia a fost surpriza placuta a acestui turneu final iar emblematicul sau jucator care evolueaza in Spania la Atletico Madrid a reusit sa scrie istorie!

PERFORMANTA EXTRAORDINARA! KIRIL LAZAROV (MKD) cu 8 goluri inscrise in partida cu Slovenia, cel mai bun jucator de la acest CE a ajuns la cota 61 de reusite si l-a depasit pe islandezul Olafur Stefansson (58 goluri reusite la Euro SWE 2002), devenind astfel, cel mai bun marcator la un turneu final organizat de EHF, in istoria lui pornita din 1994. Macedoneeanul detine astfel, o performanta cu adevarat exceptionala deoarece, el este deasemenea si cel mai bun marcator la un turneu final de Campionat Mondial, dupa ce la Word Cup Croatia 2009, a reusit fantastica performanta de a inscrie 93 goluri in 10 partide jucate!Copyright 2010 © Radio Diaspora Online, in parteneriat cu: Anunturi Gratuite, Biserica Tv, Chicago Medical, Med Repair, Diaspora Tv, Syscone, Radio Credinta
Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni