dolari milioanereusit particularidaliasemenea chicagodescosmuzicaleimaginea dintrevaloaremilionarmaterialului
Asculta Radio Diaspora Online
Asculta Radio Diaspora Online

Posts tagged with the keyword: ‘Alexandru Darida’

Artistul plastic Alexandru Darida prezent la deschiderea Muzeului Dali-Lamb din Chicago

Artistul plastic Alexandru Darida prezent la deschiderea Muzeului Dali-Lamb din Chicago

Matt Lamb, milionar, filantrop din Chicago in colaborare cu Juan Bofill directorul muzeului Real Circulo Artistico din Barcelona si alti colectionari particulari au reusit sa creeze o colectie Salvador Dali in valoare de peste 500 milioane de dolari.

mai multe... »

Alexandru Darida si Yo Yo Ma

Alexandru Darida si Yo Yo Ma

Colaborare de mare prestigiu Violoncelul pictat de renumitul artist plastic Alexandru Darida cu autograful faimosului violoncelist Yo Yo Ma va marca un eveniment unic pe scena de la Chicago Symphony Orchestra unde va fi scos la licitatie intr-un cadru festiv in data de 24 iunie ,2010 ora 5:30 Armor Stage Symphony Center 220 S. Michigan Avenue, Chicago.De asemenea vor fi licitate o serie de 30 de  viori create si pictate de recunoscuti artisti americani Arta maestrului Alexandru Darida este cunoscuta ca fiind inspirata de muzica in general,de muzica clasica in special . Aceasta simbioza dintre imaginea auditiva si cea vizuala creaza cimpuri de energie si vibratii de un rafinament plastic original tehnica flamanda utilizata de artist intr-o viziune contemporana genereaza ecouri la nivelul sintezei materialului cu cea a spiritualului.Evenimentul ” Painted violins-          Bridges between Art & music este prezentat de Liga Asociatiei Chicago Symphony Orchestra menita sa sprijine educatia  muzicala in zona metropolei Chicago. Intrebarea se naste de la sine :Maestre Darida pe cind  o colaborare si cu personalitatile muzicale romanesti ?!

mai multe... »
Copyright 2010 © Radio Diaspora Online, in parteneriat cu: Anunturi Gratuite, Biserica Tv, Chicago Medical, Med Repair, Diaspora Tv, Syscone, Radio Credinta
Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni